• CUM POATE ÎNCEPE
    CARIERA TA ÎN IT?
    Înscrie-te acum. Studiază și pune în practică.
    Câștigă experiență și dovedește-o la interviul de angajare!
  • Academia #1 din Transilvania te ajută să-ți îndeplinești visul!
  • DE CE SĂ ÎNCEPI UN CURS LA
    TECHADVISER IT ACADEMY?
    O echipă de instructori profesioniști te învață să lucrezi cu
    echipamente reale și soluții software actuale.
  • Rezultatele nu vor întârzia să apară în cel mai scurt timp!

Academia TechAdviser


Proiectul TechAdviser a luat ființă la începutul anului 2010 și este în prezent cea mai mare academie IT din Transilvania care oferă cursuri Cisco, Microsoft Academy, WebDesign și Linux LPIC.

Experiența în implementarea și depanarea rețelelor de date, în administrarea serverelor și in programarea aplicațiilor web, cunoștințele teoretice și practice, dăruirea instructorilor și dotarea laboratoarelor sunt numai câteva dintre caracteristicile care ne-au recomandat în cei 9 ani de activitate.

În primii 12 ani ne-am concentrat temeinic pe creșterea calității prezentărilor, a bazei materiale de laborator dar și a echipei de instructori. Efectul muncii intens depuse nu a întârziat să apară iar evoluția firească a academiei a avut loc într-un ritm alert. În anul 2010, la primul curs CCNA, echipa era formată doar din 3 instructori dornici de a-și împărtăși cunoștințele și portofoliul nostru includea numai cursurile CCNA. Câteva luni mai târziu am reușit să venim în sprijinul celor care vor să înceapă de la baza pregătirii și am oferit cursuri certificate de IT Essentials PC Hardware and Software.

Astăzi echipa este formată din 9 instructori permanenți atestați și alți colaboratori, iar noi planificam să cooptăm și alți colegi noi. Portofolul de cursuri a fost extins cu module Microsoft Windows Server 2016, Linux LPIC, CCNP SWITCH, CCNP ROUTE și, din 2015, cu Web Developer - Programarea calculatoarelor. Această evoluție ne-a ajutat să atingem un număr de peste 300 cursanți pe an, mulți dintre aceștia reușind să obțina importante certificări internationale și să-și construiască propriile cariere de success în IT. Diplomele pe care le-au obținut, dar mai presus de ele cunoștințele dobândite le-au fost de folos în dezvoltarea profesională și astfel au reușit să se angajeze sau să promoveze pe poziții mai bune, chiar dacă au rămas în Romania sau au plecat în străinătate. Nu-i putem prezenta aici pe toți, dar va invităm să citiți câteva păreri de-ale lor.

Conectați permanent


În pas cu schimbările... Pentru a cunoaște noile tehnologii din piață, metode inovatoare de predare-învățare și pentru a fi într-o permanentă evoluție, instructorii academiei TechAdviser participă anual la prezentările Cisco Connect, Cisco Live, CATC Romania, DataCenter Forum precum și alte conferințe din țara și străinătate.

Pentru că ne dorim să oferim cursanților posibilitatea de a-și îmbunătăți experiența profesională, Academia TechAdviser derulează periodic parteneriate de tip internship cu diferite companii cu sediul la Brașov. De asemenea, păstrăm legătura cu mai multe departamente de resurse umane ale unor societăți multinaționale pentru care furnizăm la cerere recomandări profesionale pentru cei mai buni cursanți pe care îi avem la academie.

Echipa TechAdviser


Tânără, dinamică, flexibilă, aflată în continuă dezvoltare și formată din specialiști care activează în industria IT.
Nu ezita să ne contactezi, suntem aici să te ajutăm să-ți valorifici potențialul!

Entuziasmul și deschiderea către ultimele noutăți ale pieței hardware/software, studierea celor mai noi tendințe în evoluția Internetului și permanenta îmbunătățire a cunoștințelor acumulate sunt câteva dintre punctele care ne recomanda de 9 ani. Calitatea serviciilor oferite de TechAdviser Academy fac diferența într-o piață în care criza acută de personal, seriozitatea, promptitudinea și rezolvarea profesionistă a problemelor cu costuri minime, sunt încă deziderate greu de atins.


Pârvu Bogdan Academy Manager Bogdan este angajat al companiei Oracle Corporation în echipa globală de IP Network Design din departamentul Cloud Infrastructure (IaaS) și are peste 10 ani de experiență in domeniu.
Facebook Linkedin Mail
Kiss Gabriel Team Leader
Gabi este Senior IT Administrator în echipa IP Collaboration (Voice&Video) la o companie multinațională și are peste 15 ani de experiență în administrarea rețelor convergente de date și a serverelor.
Facebook Linkedin
Unguru Ionuț Senior Instructor
Ionuț este un profesionist desăvărșit cu experiență în design-ul aplicațiilor Web complexe. Este pregătit să limbajele HTML, CSS, Bootstrap, PHP, MYSQL, JavaScript, Ajax, JSON și este instructor la academie de peste 4 ani.
Facebook Linkedin
Duduman Ionut Instructor Un fost cursant al academiei TechAdviser si un alt exemplu din randurile celor care au reusit sa se angajeze ca Programatori in urma cunoștințelor dobandite la academie. Absolvent al Facultatii de Electronica Aplicata si actualmente student la Master, el este proaspat "boboc" al Facultatii de Informatica din Brasov. Pe scurt, un tanar cu ambitii mari si dornic sa le arate si celorlalți drumul catre tainele programarii. Facebook Linkedin
Achim Andrei Senior Instructor Andrei este instructor de 7 ani și a fost cel mai bun cursant al academiei în rețelistică de la înființare. Un tip serios, jovial și pe placul cursanților, te ajută să întelegi materia și să o practici pe echipamente din enterprise. Facebook Linkedin
Baltariu Bianca Instructor Bianca a studiat la Facultatea de Matematică din Iasi, specializarea Matematică-Informatica și s-a angajat rapid în domeniu. Este o fostă cursantă a academiei fiind selectată ulterior în echipa de instructori. Facebook Linkedin
Motreanu Sergiu Instructor IT Essentials Sergiu face parte din "garda veche" fiind unul dintre primii instructori ai academiei. Are 20 de ani experiență în domeniu și este un excelent pedagog reușind mereu să găsească explicații noțiunilor tehnice pe intelesul tuturor. Facebook
Cherpec Dima Instructor Linux Dima are 10 ani experiență în domeniu și este Team Leader-ul echipei de Linux la o companie multinațională. Deține noțiuni tehnice avansate despre design-ul infrastructurilor moderne cu servere Linux și soluții de rețelistică. Facebook Linkedin
Gheorghe Mihai Instructor CCNA Mihai este cel mai vechi instructor al academiei, fiind o prezență constantă în echipă chiar de la înființarea acesteia. Predă exclusiv CCNA R&S având experiență și multă răbdare la inițierea cursanților în Networking, deoarece acest pas inițial este și cel mai dificil. Facebook Linkedin